Editorial Presedinte Executiv, 2020

Stimati colegi,

Asociatia Romana de Examinari Nedistructive a continuat sa-si indeplineasca cu succes scopul conform statutului si in dificilul an 2020, marcat puternic de restrictiile cauzate de pandemia de COVID-19, care a afectat industria romaneasca. Multi operatori economici si-au restrans personalul, iar altii au inchis activitatile. Asociatia noastra a reusit totusi in aceste conditii, pe data de 18.06.2020, sa desfasoare alegerile pentru o noua conducere in cadrul Adunarii Generale ARoENd si sa continue procesul de certificare cu respectarea masurilor sanitare.

Din pacate pandemia COVID-19 a facut ca Simpozionul International ARoENd, editia XXVII sa nu poata fi organizat. In functie de evolutia conditiilor sanitare din Romania, Comitetul Director ARoENd va lua o decizie in legatura cu data si modul de organizare pentru anul viitor.

Noua conducere isi propune sa continue atragerea de noi membrii in asociatie prin programe prezentate operatorilor economici si institutiilor de invatamant. Dorim totodata sa continuam colaborarea cu organismele de reglementare, sa mentinem acreditarile obtinute iar pe plan international sa continuam colaborarea ca membrii cu drepturi depline in EFNDT si ICNDT.

Dorim in continuare imbunatatirea comunicarii cu membrii si colaboratorii nostrii si in acest sens am modificat structura si componenta site-ului www.aroend.ro, care ofera acum aspect si functionalitate moderne, adaugand sectiunea de “Forum” pentru discutii, dar si informatii concrete asupra activitatilor pe care le desfasuram, iar in cel mai scurt timp vom fi prezenti si pe retelele de socializare.

Acum, la final de an 2020, doresc sa transmit multa sanatate si fericire personala membrilor si colaboratorilor nostri si am speranta ca anul 2021 va fi mai bun si vom reusi sa ne indeplinim obiectivele asumate.

Presedinte Executiv ARoENd

Ing. George Nicolescu