Dispozitii 01.06.2020

Ca urmare a concluziilor sedintei Comitetului Director al ARoENd, din 29.05.2020, se dispun urmatoarele:

  1. Adunarea Generala a ARoENd si alegerile pentru noul Comitet Director vor avea loc la data de 18.06.2020, incepand cu ora 15.00, in statiunea Mamaia, judetul Constanta, in sala de conferinte a hotelului Comandor sau Amiral, iar daca numarul participantilor nu permite distantarea legala, pe terasa hotelului Comandor. Secretariatul ARoENd va transmite invitatii catre toti membrii pentru a confirma participarea.

  2. Participarea la adunare se va face in mod direct sau prin imputerniciri semnate sau transmise prin e-mail (similar cu cea de anul trecut) catre delegatii care participa direct. Norma de reprezentare fiind de maxim 1 la 20 (un delegat care participa, nu poate avea mai mult de 20 de imputerniciri, conform statut). Imputernicirea trebuie sa contina date de identificare precum adresa din CI / serie CI / CNP.

  3. Orice membru activ, inscris pana la data de 05.06.2020, isi poate depune candidatura pana la sfarsitul zilei de 15.06.2020, printr-o adresa catre CD-ARoENd, insotita de o scurta prezentare a activitatii si a implicarii in viata asociatiei pana in prezent, maxim 10 randuri, pentru a fi ales in noul Comitet Director al ARoENd.

Adresa se transmite prin e-mail la:

Presedinte Executiv: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Secretariat ARoENd: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  

  1. Pot participa la Adunarea Generala si pot vota toti membrii activi, inscrisi pana la data de 05.06.2020.

  2. Candidaturile pentru Comitetul Director vor fi publicate pe site-ul asociatiei pe masura ce se primesc, pentru a fi cunoscute de catre toti membrii activi, astfel incat acestia sa isi poata exprima optiunea in cunostinta de cauza.

  3. Toate deciziile privind organizarea si desfasurarea Adunarii Generale ARoENd 2020 se iau doar in Comitetul Director ARoENd conform statutului.

 

Comitetul Director ARoENd