Noutati

A fost aleasa noua conducere a asociatiei

In urma desfasurarii Adunarii Generale de Dare de Seama si Alegeri din data de 18.06.2020, a fost aleasa noua conducere a asociatiei. 

Vedeti detalii aici

Dispozitii 01.06.2020

Ca urmare a concluziilor sedintei Comitetului Director al ARoENd, din 29.05.2020, se dispun urmatoarele:

  1. Adunarea Generala a ARoENd si alegerile pentru noul Comitet Director vor avea loc la data de 18.06.2020, incepand cu ora 15.00, in statiunea Mamaia, judetul Constanta, in sala de conferinte a hotelului Comandor sau Amiral, iar daca numarul participantilor nu permite distantarea legala, pe terasa hotelului Comandor. Secretariatul ARoENd va transmite invitatii catre toti membrii pentru a confirma participarea.

  2. Participarea la adunare se va face in mod direct sau prin imputerniciri semnate sau transmise prin e-mail (similar cu cea de anul trecut) catre delegatii care participa direct. Norma de reprezentare fiind de maxim 1 la 20 (un delegat care participa, nu poate avea mai mult de 20 de imputerniciri, conform statut). Imputernicirea trebuie sa contina date de identificare precum adresa din CI / serie CI / CNP.

  3. Orice membru activ, inscris pana la data de 05.06.2020, isi poate depune candidatura pana la sfarsitul zilei de 15.06.2020, printr-o adresa catre CD-ARoENd, insotita de o scurta prezentare a activitatii si a implicarii in viata asociatiei pana in prezent, maxim 10 randuri, pentru a fi ales in noul Comitet Director al ARoENd.

Adresa se transmite prin e-mail la:

Presedinte Executiv: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Secretariat ARoENd: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  

  1. Pot participa la Adunarea Generala si pot vota toti membrii activi, inscrisi pana la data de 05.06.2020.

  2. Candidaturile pentru Comitetul Director vor fi publicate pe site-ul asociatiei pe masura ce se primesc, pentru a fi cunoscute de catre toti membrii activi, astfel incat acestia sa isi poata exprima optiunea in cunostinta de cauza.

  3. Toate deciziile privind organizarea si desfasurarea Adunarii Generale ARoENd 2020 se iau doar in Comitetul Director ARoENd conform statutului.

 

Comitetul Director ARoENd

REGULAMENT - DESFASURAREA EXAMENELOR DE CALIFICARE IN CADRUL DC-ARoENd IN CONDITIILE STARII DE ALERTA GENERATA DE PANDEMIA COVID 19

R E G U L A M E N T 

DESFASURAREA EXAMENELOR DE CALIFICARE IN CADRUL DC-ARoENd IN CONDITIILE STARII DE ALERTA GENERATA DE PANDEMIA COVID 19
INCEPAND CU DATA DE 18.05.2020

Examenele programate la sediul ARoENd se vor desfasura astfel:

1. Planificarea datei desfasurarii examenului se face on-line.

2. Candidatii planificati se prezinta la sediul ARoENd la ora programata, echipati cu masca si manusi de unica folosinta.

3. Examenele se desfasoara cu maxim doi candidati in acelasi timp, care vor pastra pe toata durata examenului o distanta de minim 2 metri intre ei, sau intre ei si examinator.

4. La intrarea in sediul asociatiei fiecarui candidat i se va verifica temperatura corporala cu termometru de distanta si nu i se va permite accesul daca temperatura masurata va fi mai mare de 37°C.

5. Toate persoanele (examinatori, supraveghetori, candidati) din incaperea unde se desfasoara examenele (teoretice sau practice) vor purta masca de protecție pe toata durata examenului.

6. Dupa fiecare serie de candidați examinati, se va dezinfecta scaunul, masa si aparatura utilizată pe timpul examenului de respectivii candidati.

Examenele programate la sediul firmelor din care fac parte candidatii se vor desfasura astfel:

Firmele respective vor lua urmatoarele masuri pentru:

1. Asigurarea unei săli de examinare care sa permita distantarea sociala de minim 2 metri intre candidați si intre acestia si examinator sau supraveghetor.

2. Candidatii planificati se prezinta la sală la ora programata echipati cu masca si manusi de unica folosinta.

3. La intrarea in sala de examen, fiecarui candidat i se va testa temperatura corporala cu termometru de distanta si nu i se va permite accesul daca temperatura masurata va fi mai mare de 37°C.

4. Se va asigura distanta intre candidati in sala de examen de minim 2 metri unul fata de altul; numarul candidatilor va fi selectat astfel, in functie de marimea sălii de examen pusă la dispozitie.

5. Toti candidatii si examinatorii, vor purta masca de protectie, pe toata durata examenului.

6. La finalizarea examenului se vor asigura masuri de spalare a mainilor si dezinfectare a salii.

Pentru clarificari sunt disponibile telefoanele mobile: Secretariat: 0799312993 si Directorul DC-ARoENd: 0744211082

BIROUL EXECUTIV ARoENd

EFNDT-Adunarea Generala, martie 2020

Adunarea Generala  EFNDT, programata pentru 10.03 2020 la Madrid s-a desfasurat prin videoconferinta! AROEND a fost reprezentat de dl ing George Nicolescu, Director DC.

Pe langa temele stabilite in Agenda s-au discutat consecintele epidemiei de CORONAVIRUS asupra industriei si  asupra domeniului END si implicatiile asupra urmatoarelor evenimente programate , cel mai recent -WCNDT 2020, Seul – Coreea  fiind deja pus sub semnul intrebarii 

Au fost alesi,in posturile vacantate :

  • Vicepresedinte: Alexander Mullin (RU)
  • Directori: David Gilbert(UK), Bento Alves (POR)

COFREND Days 2020 reprogramat pentru 8-10 dec. 2020

Datorita escaladarii raspandirii virusului COVID-19 in Franta si in intreaga lume, membrii Comitetului de Organizare au stabilit reprogramarea evenimentului pentru

8-10 decembrie 2020

cu acelasi program si in acelasi loc.