Important

SUSPENDAREA EXAMENELOR DE CERTIFICARE A DEPARTAMENTULUI DE CERTIFICARE AROEND

Tinand cont de prevederile Decretului Nr.195 dn 16.03.2020   privind instituirea starii de urgenta pe teritoriul Romaniei si reducerea riscurilor pentru solicitantii de certificate si personalul ARoENd inplicat in procesul de certificare, in contextul epidemiei de COVID 19, Biroul Executiv al ARoENd decide astazi 19.03.2020 suspendarea desfasurarii examenelor de certificare pana la incetarea starii de urgenta si diminuarea riscului de infectare cu COVID 19.

Cererile de certificare / recertificare si reinnoire insotite de documentatia necesara, se vor trimite in aceasta perioada doar online, in foldere definite pentru fiecare solicitant, cu documentele necesare in format pdf la e-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Evaluarea si verificarea cererilor si dosarelor de certificare/recertificare si  reinnoire primite online se va efectua de personalul desemnat de Directorul Departamentului de Certificare ARoENd si se va comunica,  cu celeritate,  on line, rezultatul evaluarii si eventualele complectari necesare.

Documentele necesare procesului de certificare  sunt disponibile pe situl www,aroend.ro la linkul http://www.aroend.ro/ro/certificarea/procedura-de-certificare iar tarifele aplicabile la linkul http://www.aroend.ro/ro/certificarea/tarifele-de-certificare 

Pentru clarificari telefonice sunt disponibile telefoanele mobile:

Secretariat: 0799312993 si Directorul DC-ARoENd: 0744211082

Prezenta decizie a Biroului Executiv ARoENd se pune de indata pe site-ul www.aroend.ro si se comunica prin e-mail solicitantilor cu cereri inregistrate si nesolutionate la ARoENd.

                                                                     Biroul Executiv ARoENd